Звукова плата Ugreen CM523 (60300)

Код: U0817979
569.00 грн.
Немає в наявності
Виробник: Ugreen
mini-jack (3.5 мм), 2.0, Retail
Наші переваги
Офіційна гарантія від виробника, персональний менеджер, корпоративна знижка та висока якість обслуговування!
Доставка
Доставляємо вантаж по всій Україні в найкоротші терміни
Оплата
Всі ціни на сайті вказані з урахуванням ПДВ
Ми пропонуємо дуже гнучкі умови оплати, при укладенні договору.
Опис Звукова плата Ugreen CM523 (60300)

Передавач і приймач Bluetooth 2 в 1: передавач Bluetooth UGREEN 3,5 мм для телевізора підтримує як передачу, так і приймання Bluetooth, а саме режим TX і RX. Режим RX підтримує одночасне використання двох пристроїв, як-от автомобільна стереосистема та домашня стереосистема, а режим TX підтримує одночасне використання одного пристрою, як-от телевізор або ПК.

Bluetooth 5.1 - далі та швидше: цей бездротовий USB-адаптер Bluetooth 5.1 забезпечує стабільне зєднання на відстані 10 м і підтримує кодек SBC, забезпечуючи чистий, функціональний і приємний звук - як для прослуховування, так і для розмови. (Примітка: телефонні дзвінки підтримуються тільки в режимі RX, а не в режимі TX). Отримайте більш швидку передачу для швидкого підключення в будь-який час!

Plug & Play: USB-адаптер Bluetooth 2 в 1 для автомобіля не потребує встановлення драйвера для будь-якого сумісного пристрою. Обидва порти 3,5 мм і USB-A мають бути підєднані, тоді ви можете безпосередньо підєднати його до своїх пристроїв Bluetooth, дуже просто і зручно.

Широка сумісність: цей автомобільний USB-адаптер Bluetooth 3,5 мм сумісний із пристроями з інтерфейсами 3,5 мм і USB A. Режим RX можна використовувати для автомобільної стереосистеми, домашньої стереосистеми, аудіосистеми потокової передачі музики, підсилювача, динаміка, навушників, а режим TX можна використовувати для телевізора, ПК, робочого столу, MP3, MP4, перемикача тощо.

Компактний і портативний: ультракомпактний невеликий USB-адаптер Bluetooth заощадить ваш простір. Ви можете легко носити цей бездротовий Bluetooth-адаптер із собою та скрізь, не турбуючись про його портативний розмір і легкий дизайн.

Характеристики Звукова плата Ugreen CM523 (60300)
Техніка
Інтерфейс
mini-jack (3.5 мм)
Артикул
60300
Вид поставки
Retail
Виробник
Ugreen
Гарантія, міс
12
Кількість каналів
2.0
Країна виробництва
Китай
Модель
CM523
Відгуки (0)
Середня оцінка
0
Відгуки (0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Теги: Звукова плата Ugreen CM523 (60300), CM523, Звукові карти