Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 для поціновувачів високих технологій

Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 для поціновувачів високих технологій

Повнокольорові багатофункціональні апарати Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 формату A3 відомі на ринку вже не перший рік. Вони були кількаразово відзначалися нагородами Buyers Laboratory та вже змогли завоювати довіру багатьох замовників. Хочеться відзначити основні переваги та особливості цих апаратів.

Xerox Versalink може розміститися у будь-якому офісі завдяки модульній архітектурі, великому вибору лотків для розміщення на столі або підлозі. Пристрій працює на новітній  платформі Xerox ConnectKey, вони оснащені дружнім та зрозумілим інтерфейсом, функціями персональних налаштувань та розширеними можливостями інтеграції в офісну інфраструктуру. Поєднання цих характеристик трансформує ці апарати зі звичної периферійної техніки в професійних помічників.

Моделі Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 орієнтовані на виготовлення чітких копій відцифрованих або паперових оригіналів. Максимальна якість друку досягається через роздільну здатність в 1200*2400 dpi, що в свою чергу дозволяє досягти ідеальної чіткості мікротексту, дрібних графічних елементів та малюнків. Пристрої мають вбудовані модулі двостороннього друку та подачі оригіналів для сканування.

Перше підключення пристрою легко виконати використовуючи графічну інструкцію. Налаштування мережевих параметрів та додаткового необхідного функціоналу можливе за допомогою простих підказок на панелі управляння. Базова версія налаштувань вже включає в себе сканування як на електронну пошту так і безпосередньо до мережевих папок в різноманітних форматах включаючи PDF з розпізнаванням тексту, що дозволяє з легкістю робити копії, виконувати пошук та індексувати дані без додаткової трансформації зображень в текстовий формат.

Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 підійдуть будь якій компанії незалежно від потреб, оскільки розробники створили модульну архітектуру пристроїв. В залежності від поставлених задач пристрій можна придбати як в базовій настільній комплектації з лотками для паперу місткістю 620 аркушів, так і з розширеними опціями, що дозволяють збільшити ємність подачі паперу до 5 140 аркушів. Крім того у комплекті до апарату можна встановлювати фінішне обладнання, яке виконує функції складання та зшивання документів, а також створення брошур.

Ці багатофункціональні апарати як і всі інші пристрої серії VersaLink розроблені на платформі Xerox ConnectKey, що наділяє їх майже необмеженими можливостями що стосуються інтеграції пристрою до інфраструктури сучасного офісу. Вмонтована система контролю доступу та обліку з гнучкою системою правил надає змогу створювати профілі використання БФП для кожного користувача або навіть програмного забезпечення, з якого ви друкуєте.

Попри те що Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 орієнтовані на загальне користування, але кожен авторизований користувач може працювати з ними маючи персональний інтерфейс та має змогу зробити налаштування та зберегти необхідні програми із попередньо налаштованими для них параметрами. Авторизувавшись користувач буде бачити сенсорному екрані лише ті функції, до яких він має доступ, та може робити налаштування під свої потреби за допомогою звичних жестів, які використовуються при роботі з мобільними додатками: перетягування, перегортання та масштабування. Але цим схожість з роботою мобільних пристроів не вичерпується. На пристрій Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 можна встановлювати додатки з галереї Xerox App Gallery, які розширять функції пристрою, що необхідні користувачам. У випадку, якщо в галереї ви не знайдете необхідних інструментів, партнери компанії Xerox можуть розробити їх на замовлення враховуючи потреби компанії.

Використання сучасних гаджетів передбачає обмін даними в тому числі, а якщо враховувати велику кількість працівників то це питання стає більш актуальним. Завдяки підтримці Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox та інших хмарних сервісів, Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 робить віддалену роботу простішою та знижує залежність компаній від власних серверів, і це є дуже корисним для малого та середнього бізнесу. Ці пристрої підтримують друк з мобільних платформ Android і iOS за допомогою технологій Apple AirPrint, Google CloudPrint і Mopria. Для зручності підключення апарат оснащений модулем NFC.

Пристрої Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 з легкістю інтегруються в будь-яке робоче середовище та налаштовуються під потреби будь-якої компанії. Вони поєднують дружній інтерфейс, індивідуальні налаштування, великий вибір конфігурацій, підтримку друку формату А3 та можливості кольорового друку з високою роздільною здатністю, що перетворює ці апарати на справжніх помічників для малих та невеликих офісів.

До того ж власники Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030  будуть здивовані найкращою у своєму класі вартістю монохромної копії - $ 0.004 та кольорової - $ 0.026, та роздрібними цінами, що стартують лише від $ 1410.

Специфікація Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030

  • Швидкість друку: до 20/25/30 ст./хв. у форматі A4
  • Процесор з тактовою частотою 1.05 ГГц
  • Об'єм оперативної пам'яті: 4 Гб
  • Об'єм жорсткого диску  320 Гб (опціонально)
  • Мережеві можливості: Ethernet 10/100/1000 Base-T, порт USB 3.0, Wi-Fi та Wi-Fi Direct при наявності опціонального комплекту Wi-Fi
  • Можливості контролера: єдина адресна книга, копіювання конфігурації, попередній перегляд результатів сканування на екрані апарату, можливість розширити функціонал завдяки встановленню додатків  Xerox App Gallery, стандартний облік Xerox Standard Accounting Tool, доступ до функціоналу пристрою за допомогою призначення ролей
  • Роздільна здатність друку: до 1200*2400 dpi
  • Час друку першої сторінки: 9.4/9.4/7.3 сек. в кольоровому режимі та 7.2/7./5.6 сек в чорно-білому режимі
  • Мова опису сторінок: PCL5e/PCL6/PDF/XPS/TIFF/JPEG/HP-GL/опціонально Adobe PostScript 3
  • Завантаження паперу: обхідний лоток - до 100 аркушів; лоток 1 - до 520 аркушів; окремо можна замовити модулі від 520 до 2520 аркушів і подавач на 2000 аркушів; максимальна ємність - 5140 аркушів
  • До базової конфігурації входить автоподатчик документів на сканування (DADF) на 110 аркушів

923 0
Коментарі (0)