Комплект Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 BlueTrack Ru Ret AES (PP4-00017)

Код: U0198952
3 192.00 грн.
Немає в наявності
Виробник: Microsoft
Тип - ігровий, бездротовий, оригінальний дизайн, інтерфейс підключення - радіо, формат клавіатури - повнорозмірна, тип сенсора миші - оптичний, Колір - чорний
Наші переваги
Офіційна гарантія від виробника, персональний менеджер, корпоративна знижка та висока якість обслуговування!
Доставка
Доставляємо вантаж по всій Україні в найкоротші терміни
Оплата
Всі ціни на сайті вказані з урахуванням ПДВ
Ми пропонуємо дуже гнучкі умови оплати, при укладенні договору.
Опис Комплект Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 BlueTrack Ru Ret AES (PP4-00017)

Комплект Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 BlueTrack Ru Ret AES (PP4-00017) - повсякденний комфорт і безпеку, укладені в стильному корпусі. Обладнайте ваш робочий стіл цим витонченим і сучасним комплектом, що складається з клавіатури і миші. Завдяки вдалому поєднанню блискучих і текстурних чорних поверхонь, даний набір пристроїв буде радувати вас своїм виглядом кожен день. Схвалена фахівцями з ергономіки вигнута клавіатура дозволяє вам зайняти більш зручне положення, правильно розташувавши руки і запястя.

Завдяки надійному бездротовому підключенню ви забудете про безлад і зможете працювати, перебуваючи в будь-якій частині приміщення на відстані до 10 метрів від компютера. Налаштуйте клавіші швидкого виклику на клавіатурі і кнопки миші для швидкого доступу до програм, файлів, носіям і веб-сторінок, які ви найчастіше іспользуете.Дізайн Comfort Curve, схвалений фахівцями з ергономіки. Дизайн Microsoft Comfort Curve забезпечує природне положення рук і зручність використання.

Вбудована опора для кистей рук. Вбудована опора для рук допомагає підтримувати запястя і зменшує кут їх вигину. Комфорт і зручність без проводів. Бездротові клавіатури позбавляють від незручностей з заплутаними проводами і забезпечують простір для роботи. BlueTrack Technology. Bluetrack Technology поєднує потужність оптичного датчика з точністю лазерного. Це забезпечує ідеальне позиціонування миші практично на будь-якій поверхні. Розроблено для комфортної роботи будь-якої з двох рук. Виключне зручність використання правою чи лівою рукою. Сумісність з ОС: Windows 10, Windows 8 або Windows 7, Mac OS X 10.4 - 10.7.

Характеристики Комплект Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 BlueTrack Ru Ret AES (PP4-00017)
Техніка
Інтерфейс підключення
радіо
Артикул
PP4-00017
Виробник
Microsoft
Гарантія, міс
24
Живлення миші
2 х AА
Кількість клавіш
104
Кількість кнопок
5
Кількість коліс прокрутки
1
Колір
чорний
Конструкція
мембранна
Країна виробництва
Китай
Модель
Wireless Comfort Desktop 5050 BlueTrack Ru Ret AES
Особливості
підставка для рук
Технологія сенсора миші
BlueTrack
Тип
оригінальний дизайн
Тип сенсора миші
оптичний
Тип скролла
1 кнопка-скролл
Формат клавіатури
повнорозмірна
Відгуки (0)
Середня оцінка
0
Відгуки (0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Теги: Комплект Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 BlueTrack Ru Ret AES (PP4-00017), Wireless Comfort Desktop 5050 BlueTrack Ru Ret AES, Комплекти клавіатури та миші