Мишка SteelSeries Prime Black (62533)

Код: U0589424
1 699.00 грн.
Немає в наявності
Виробник: SteelSeries
Геймерські, для ноутбука, для комп'ютера, дротове, USB, оптичний, 18000 dpi, кількість кнопок - 6, середня
Наші переваги
Офіційна гарантія від виробника, персональний менеджер, корпоративна знижка та висока якість обслуговування!
Доставка
Доставляємо вантаж по всій Україні в найкоротші терміни
Оплата
Всі ціни на сайті вказані з урахуванням ПДВ
Ми пропонуємо дуже гнучкі умови оплати, при укладенні договору.
Опис Мишка SteelSeries Prime Black (62533)

ПЕРЕМОГА - НАЙГОЛОВНІШЕ

Розроблена спільно з провідними світовими гравцями в кіберспорті ігрова миша Prime була створена з єдиною метою - перемагати.

РЕВОЛЮЦІЙНИЙ ОПТИЧНИЙ МАГНІТНИЙ ПЕРЕМИКАЧ

Унікальний конструктив перемикачів Prestige OM™ створений для інтенсивної гри на професійному рівні. Ці перемикачі оснащені неодимовими магнітами для забезпечення максимальної стабільності роботи та розраховані на 100 мільйонів кліків, що є найкращим показником у своєму класі. Перемикачі Prestige OM™ використовують інфрачервоний світловий промінь, щоб забезпечити блискавичний час відгуку у грі.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ

Перемикачі Prestige OM™ мають сталеву торсіонну пружину, яка утримується спеціально відфрезерованим неодимовим магнітом. Магнітна сила створює послідовність і точність, тому кожен клік спрацьовує з однаковим зусиллям. Перемикачі у поєднанні з вхідним променем інфрачервоного світла дозволяють реєструвати кожне клацання з неймовірною швидкістю, забезпечуючи неперевершений час відгуку.

ПОСЛІДОВНІ ЧІТКІ КЛІКИ

Використання магніту, а чи не механічних елементів забезпечення опору, забезпечує кліки, які у 4 разу стабільніші, ніж в конкурентів. Це гарантує, що ваш 100-мільйонний клік звучатиме так само, як і найперший.

СЕНСОР TRUEMOVE AIR GAMING

Розроблений у співпраці з PixArt, всесвітньо відомим лідером у галузі оптичних технологій, сенсор перевершує конкурентів завдяки точному відстеженню 1 до 1, а також відстеженню нахилу для усунення небажаного спрацювання під час знаходження миші під нахилом.

ТОЧНІСТЬ СТЕЖЕННЯ 1 До 1

Профі потребують бездоганної точності. Наші першокласні сенсори TrueMove Pro/Pro+ забезпечують вдвічі кращу точність порівняно з конкурентами. Тому кожен рух миші, від мікрокоригування до швидкого свайпа, транслюється у грі саме так, як було задумано.

НАЛАШТУВАННЯ "НА БОРТУ"

Регулювання налаштувань на льоту важливе для професіоналів і завжди просте з нашою лінійкою мишей Prime. Вибирайте між 4-ма налаштуваннями частоти опитування і до 5-ти попередньо встановлених значень CPI безпосередньо за допомогою миші, щоб швидко налаштувати параметри, що найбільш підходять для гри, в яку ви зараз граєте.

Характеристики Мишка SteelSeries Prime Black (62533)
Техніка
Інтерфейс підключення
USB
Артикул
62533
Виробник
SteelSeries
Гарантія, міс
24
Довжина кабеля
2 м
Кількість кнопок
6
Колір
чорний
Країна виробництва
Китай
Модель
Prime Black
Особливості
регулювання чутливості
Підключення
дротове
Призначення
для компютера
Роздільна здатність (max)
18000 dpi
Розмір
середня
Тип
Геймерські
Тип датчика
оптичний
Відгуки (0)
Середня оцінка
0
Відгуки (0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Теги: Мишка SteelSeries Prime Black (62533), Prime Black, Комп'ютерні миші