Мишка Logitech G Pro X Superlight Wireless White (910-005942)

Код: U0535264
6 699.00 грн.
Немає в наявності
Виробник: Logitech
Оригінальний дизайн, для ноутбука, для комп'ютера, бездротове, USB адаптер 2.4 ГГц, оптичний, Сенсор - HERO 25K, 25400 dpi, кількість кнопок - 5, акумулятор, велика
Наші переваги
Офіційна гарантія від виробника, персональний менеджер, корпоративна знижка та висока якість обслуговування!
Доставка
Доставляємо вантаж по всій Україні в найкоротші терміни
Оплата
Всі ціни на сайті вказані з урахуванням ПДВ
Ми пропонуємо дуже гнучкі умови оплати, при укладенні договору.
Опис Мишка Logitech G Pro X Superlight Wireless White (910-005942)

БЕЗ КОРДОНІВ

Ця миша, найлегша і швидка з усіх моделей серії PRO, допоможе вам усунути всі перешкоди на шляху до перемоги. Нова зброя, яке вибирають переможці світових чемпіонатів, важить менше 63 грамів і забезпечує мінімальне тертя при ковзанні по поверхні. Модель PRO X SUPERLIGHT служить продовженням нашої концепції «БЕЗ КОРДОНІВ»: ми прагнемо прибрати всі перешкоди, встановивши максимально тісний звязок між геймером і грою.

БЕЗ КОМПРОМІСІВ

Розробка найлегшою з усіх моделей серії PRO, миші PRO X SUPERLIGHT, стала важливим технічним досягненням. Її вага вдалося знизити до 63 грамів - а це майже на 25% менше будь-який зі стандартних бездротових мишей PRO. Такого значного зменшення ваги конструкції вдалося досягти в результаті серйозних зусиль наших фахівців, а не за рахунок погіршення робочих характеристик пристрою.

БЕЗ ЗАТРИМОК

Інноваційна бездротова технологія професійного рівня LIGHTSPEED, що забезпечує надійне підключення і миттєвий відгук, дозволяє зосередитися на головній меті - перемозі в змаганні.

без промаху

Миша оснащена ексклюзивним датчиком HERO 25K від Logitech G, тому вона реагує на натискання виключно швидко, точно і злагоджено. Завдяки неперевершеної точності і зручності управління модель PRO X SUPERLIGHT гарантує гравцеві повну впевненість, особливо під час напружених ігрових сеансів, коли рахунок йде на долі секунди.

БЕЗ ОПОРУ

Велике підставу з тефлоновим покриттям без добавок гарантує плавне ковзання по поверхні, що неодмінно порадує справжніх цінителів хорошої гри.

БЕЗ ЗАБРУДНЕННЯ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА

Миша PRO X SUPERLIGHT відповідає найвищим стандартам екологічної безпеки. Це продукт з нульовим балансом викидів вуглецю. Наші виробничі підприємства скоротили викиди вуглецю до нульового рівня за рахунок придбання сертифікатів, що підтверджують отримання енергії з поновлюваних джерел, і вуглецевих заліків.

Характеристики Мишка Logitech G Pro X Superlight Wireless White (910-005942)
Техніка
Інтерфейс підключення
USB адаптер 2.4 ГГц
Артикул
910-005942
Виробник
Logitech
Гарантія, міс
24
Живлення
акумулятор
Кількість кнопок
5
Колір
білий
Країна виробництва
Китай
Модель
G Pro X Superlight Wireless White
Особливості
регулювання чутливості
Підключення
бездротове
Призначення
для компютера
Роздільна здатність (max)
25400 dpi
Роздільна здатність (min)
100 dpi
Розмір
велика
Сенсор
HERO 25K
Також
миша бездротова
Тип
Оригінальний дизайн
Тип датчика
оптичний
Відгуки (0)
Середня оцінка
0
Відгуки (0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Теги: Мишка Logitech G Pro X Superlight Wireless White (910-005942), G Pro X Superlight Wireless White, Комп'ютерні миші