Клавіатура Trust GXT 830-RW Avonn RU (22511)

Код: U0342150
880.00 грн.
Немає в наявності
Виробник: Trust
ігрова, з підсвіткою, конструкція - мембранна, USB, російська, повнорозмірна, Клавіш - 104, Підсвічування - так, Шнур - 1.4 м, Колір - чорний
Наші переваги
Офіційна гарантія від виробника, персональний менеджер, корпоративна знижка та висока якість обслуговування!
Доставка
Доставляємо вантаж по всій Україні в найкоротші терміни
Оплата
Всі ціни на сайті вказані з урахуванням ПДВ
Ми пропонуємо дуже гнучкі умови оплати, при укладенні договору.
Опис Клавіатура Trust GXT 830-RW Avonn RU (22511)

Клавіатура Trust GXT 830-RW Avonn RU (22511)

Клавіатура для справжніх геймерів. Вона має всі необхідні функції для домінації в грі, а гарний дизайн і RGB-підсвічування відмінно прикрасять ваш стіл.

Особливості: райдужна підсвічування з регулюванням яскравості. Технологія Anti-Ghosting: можливість натискання до 6 клавіш одночасно. 12 клавіш для прямого доступу до мультимедійних функцій. Перемикач ігрового режиму, пряме відключення клавіші Windows. Тип клавіатури: Геймерська. Тип підключення: Проводове. Інтерфейс: USB.

Одна з головних складових компютера, що дозволяє нормально за ним працювати, це клавіатура змінного типу. У стаціонарному варіанті ПК можна легко змінити цей елемент, так як він найчастіше підключається за допомогою USB отвори або Bluetooth сполученням.

Систематизувати виріб можна за різними критеріями, але більшість виробників представляють покупцям два типу, засновані на принципі роботи:

Мембранні. Вони мають гнучку конструкцією. При натисканні на клавішу, вона замикає контакти на друкованій платі. Це бюджетний варіант плати, але він не характеризується довговічністю. Мембрана втрачає еластичність, що призводить до поганого натискання клавіш. Відчуття і звук від такого процесу був, але контакти не замкнулися.

Механічні. Це найдавніший вид пристрою, але це не означає, що його принцип роботи застарів. На сьогодні вони вважаються еталонами якості, так як вони дійсно довговічні і можуть витримати близько 50 млн. натискань. Весь період експлуатації на клавіші комфортно натискати, вони не западають, практично не стираються і самі по собі зручні. Є 4 механізму роботи механічного типу пристрою і відрізняються вони зусиллям натискання, тактильними відчуттями, глибиною входу клавіші і звуком.

Розрізняти прилади можна і за типом введення інформації. Вони бувають з коротким і довгим кроком натискання. Перший тип характеризується високою швидкістю і зручністю набору тексту. За принципом будови корпусу клавіатури для компютера бувають стандартними АТ моделями, ергономічними панелями і гнучкими приладами.

Характеристики Клавіатура Trust GXT 830-RW Avonn RU (22511)
Техніка
Інтерфейс підключення
USB
Артикул
22511
Виробник
Trust
Гарантія, міс
12
Довжина шнура
1.4 м
Кількість клавіш
104
Колір
чорний
Конструкція
мембранна
Країна виробництва
Китай
Модель
GXT 830-RW Avonn RU
Підсвічування клавіш
так
Призначення
для ПК
Розкладка клавіатури
російська
Тип
з підсвіткою
Тип підключення
дротова
Формат клавіатури
повнорозмірна
Відгуки (0)
Середня оцінка
0
Відгуки (0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Теги: Клавіатура Trust GXT 830-RW Avonn RU (22511), GXT 830-RW Avonn RU, Клавіатури