Багатофункціональний пристрій OKI MC342DNW-EURO (44952143)

Код: U0225090
11 772.00 грн.
Немає в наявності
Виробник: OKI
лазерний, кольоровий, A4, 600 x 600, Друк моно - 22 стор/хв, Друк кол. - 20 ст/хв, Сканер - планшетний, Подача - 250 аркушів, Вивід - 100 аркушів, USB, Ethernet, 1170 Вт
Наші переваги
Офіційна гарантія від виробника, персональний менеджер, корпоративна знижка та висока якість обслуговування!
Доставка
Доставляємо вантаж по всій Україні в найкоротші терміни
Оплата
Всі ціни на сайті вказані з урахуванням ПДВ
Ми пропонуємо дуже гнучкі умови оплати, при укладенні договору.
Опис Багатофункціональний пристрій OKI MC342DNW-EURO (44952143)

МС342dnw - це кольорове багатофункціональний пристрій початкового рівня, що пропонує високу якість і надійність для домашніх офісів і підприємств малого бізнесу. Новий БФП 4-в-1 володіє функціональністю принтера, сканера, копіра і факсу. Швидкість 20 стор/хв в кольорі і 22 стр/хв моно, а також велика кількість додаткових функцій, які дозволять користувачам ефективно управляти щоденним обсягом офісного документообігу. Новий БФП має бездротовим інтерфейсом, що дозволяє розмістити його в будь-якому зручному місці в межах офісу.

MC342dnw пропонує функції автоматичного двостороннього друку з допомогою дуплексу, сканування, копіювання, а також реверсивний автоподатчик в стандартній комплектації пристрою. Крім багатого функціоналу пристрій повною мірою володіє всіма винятковими перевагами технології кольорового однопрохідної друку High Definition Color і незмінною якістю монохромного друку, що дозволяє користувачам MC342dn створювати власними силами друковані матеріали професійної якості.

Друкуйте розумно. Економте час і кошти, друкуючи в офісі.
Завдяки використанню технології кольорового однопрохідної друку High Definition Color, а також додаткових інструментів, за допомогою яких можливо власними силами створювати найрізноманітніші друковані матеріали, кольорові БФП OKI формату А4 значно спрощують процес друку документів і керування ними. Друкуйте в кольорі візитні картки і банери (до 1320 мм), брошури та презентації, буклети та етикетки для компакт-дисків з незмінним професійним якістю на папері щільністю до 220 г/м2.

Точне сканування і розширені функції управління документами
Швидке і точне сканування дозволяє з легкістю оцифровувати документи. Скануйте безпосередньо на USB-пристрій або за допомогою TWAIN, використовуйте підтримку LDAP для прямого доступу до баз даних з контактною інформацією та електронними адресами існуючого сервера каталогів.

Копіювання в одне торкання і незмінно чудовий результат
БФП, крім застосування традиційно надійної світлодіодним технології друку, також використовують рішення на базі світлодіодів для здійснення сканування, досягаючи швидкого і бездоганного за якістю результату. MC342dnw пропонує виняткове за якістю копіювання за допомогою простого у використанні інтерфейсу користувача, що передбачає зручний виклик більшості функцій з допомогою окремих кнопок на панелі управління пристроєм, а також можливість зберігання звичних налаштувань копіювання, виключає необхідність перенастроювати пристрій для часто використовуваних режимів копіювання.

Енергоефективність скорочує витрати
MC342dnw розроблений на основі технології цифрової світлодіодного друку, відрізняється енергоефективністю і що володіє цілим рядом особливостей і функцій, що скорочують супутні постійні витрати, включаючи Еко-функції, режим "Глибокого сну" і режим автовідключення, який скорочує споживання енергії до 0,5 Вт в той час, коли пристрій не використовується.

Мобільний друк
Підключайтеся до мережних, бездротовим і веб-принтерів допомогою смартфона або планшетного компютера. Це багатофункціональний пристрій сумісний з технологією Google Cloud Print, а також з технологією AirPrint від компанії Apple, рішенням Cortado Workplace і додатком ePrint, розробленим Microtech Corp, що дозволяє здійснювати віддалену друк де завгодно, без необхідності прямого підключення до принтера або БФП, що підтримує дану технологію.

Характеристики Багатофункціональний пристрій OKI MC342DNW-EURO (44952143)
Техніка
Інтерфейси
Ethernet
Артикул
44952143
Вага
29 кг
Виробник
OKI
Висота
509 мм
Гарантія, міс
12
Глибина
444 мм
Країна виробництва
Китай
Максимальна споживана потужність
1170 Вт
Модель
MC342DNW-EURO
Призначення
для малого офісу
Рівень шуму
52 дБ
Також шукають
зі сканером
Тип друку
кольоровий
Частота процесора
533 МГц
Ширина
427 мм
Відгуки (0)
Середня оцінка
0
Відгуки (0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Теги: Багатофункціональний пристрій OKI MC342DNW-EURO (44952143), MC342DNW-EURO, Принтери і БФП